Ioga i Activitats Familiars

Rutina ioga matiner

La rutina de ioga matiner activa el cos amb postures, moviments fluids i respiració, guiada per Alessia, experta amb més de 12 anys d’experiència i formació internacional, especialitzada en biomecànica i gestió de l’estrès.

Ioga, joc i moviment per a infants

L’objectiu és crear un espai lúdic i segur per a infants, on puguin aprendre a escoltar-se, gestionar emocions i entendre el moviment del seu cos, integrant les estacions i festivitats en un cicle natural d’activitats.

Ioga Postnatal

Les sessions de ioga postnatal amb Alessia reforcen el vincle mare-nadó i ajuden les mares a recuperar-se físicament postpart. Sessions guiades per l’Alessia en un ambient tranquil per compartir amb els nadons.

Ioga Vinyasa

Ioga Vinyasa, guiat per la Maria, certificada en Hatha i Vinyasa Ioga per la Yoga Alliance, és una pràctica dinàmica que combina postures de manera fluida, sincronitzant moviment i respiració per millorar la consciència corporal, flexibilitat i força.

Ioga Hatha Vinyasa

El ioga Hatha Vinyasa que ofereix Maria combina ritmes dinàmics i postures fluides, sincronitzant moviment i respiració per fomentar consciència corporal, flexibilitat i força. Enfocar en la respiració conscient i l’autoconeixement.

Entrenament físic funcional

Treballem la mobilitat i exercicis de Core fent ús de diversos materials, amb un enfocament personalitzat per optimitzar el rendiment en cada etapa vital. Guiat per la Jara, tècnica especialitzada en condicionament físic.

Core, hipopressius, sòl pèlvic

Les sessions centrades en Core, hipopressius i sòl pèlvic, dirigides per la Júlia, fisioterapeuta especialitzada, milloren la consciència corporal i la cura del sòl pèlvic, adaptades a cada necessitat física pel creixement personal.

Dansa Contemporània

Aquesta sessió, guiada per la Maragda, especialitzada en Dansa contemporània i Arts del circ, inclou entrenament, tonificació, tècnica de terra, nivells, fluïdesa i seqüències grupals, oferint una experiència enriquidora en dansa.

Espai de joc i criança

Espai de joc i criança, on les famílies poden gaudir d’un entorn comunitari amb entrada i sortida lliure. Joc lliure i activitats temàtiques sobre criança, dirigides per Mar Elias, educadora amb més de 10 anys d’experiència en pedagogies com Piklerloczy i Waldorf.