Espai de joc i criança

Volem obrir la Matrika a les famílies del poble amb la intenció de crear un espai de joc i trobada comunitària per tal de compartir i nodrir l’experiència de la criança.

Les tardes de divendres estaran obertes per a que les famílies (infants acompanyats d’adults) tinguin entrada i sortida lliure durant l’horari d’obertura i puguin portar les seves joguines i materials de joc.

S’alternaran un divendres d’acompanyament amb una educadora que dinamitzarà l’espai donant resposta a temes concrets vinculats a la criança i que proposin les famílies i, un divendres de joc lliure i autogestió (successivament). L’espai estarà sempre obert i disposat al joc dels infants.

El desenvolupament de l’autonomia, l’ambient familiar, l’educació positiva, els recursos d’aprenentatge, la comunicació o els límits són alguns dels temes que posarem al bell mig per tenir més informació i opinar plegades.

Acompanyament de la sessió:

Les sessions estaran acompanyades per la Mar Elias, educadora amb més de 10 anys d’experiència acompanyant infants i famílies, especialitzada en metodologia Piklerloczy, pedagogia Waldorf i pedagogia Bosqueescuela.

Espai per a famílies amb infants de 0 a 6 anys.

Preu: Una sessió setmanal per 35€ al mes (per a les 4 sessions mensuals; dues de joc lliure i dues dinamitzades per la Mar).

Matrícula d’inscripció de 30€