Espai de criança a Premià de Mar

Espai de criança La Matrika

L’espai de Criança La Matrika és més que un lloc, és una filosofia i un estil de vida. Ubicats a Premià de Mar, en aquest espai volem cultivar una comunitat on la criança respectuosa i l’educació conscient no són només ideals, sinó pràctiques diàries.

Aquí, les famílies amb nens de 0 a 6 anys troben un oasi de comprensió i suport en el viatge de criança i maternitat. A La Matrika, comprenem que cada família té la seva pròpia dinàmica i que cada nen és únic. Per això, oferim un entorn on les interaccions adultes són actives, però poc directives, permetent que els nens es desenvolupin plenament al seu propi ritme, explorant les seves habilitats i aprenent a gestionar les seves emocions.

No només oferim un espai segur perquè els nens juguin i aprenguin, sinó que també proporcionem a les famílies l’oportunitat de connectar amb altres que comparteixen els mateixos valors i desafiaments. Creiem fermament en la importància de la tribu en la criança dels fills, i per això treballem per crear aquesta xarxa de suport que de vegades es troba a faltar a la vida moderna.

L’espai de criança:

Les famílies de Premià de Mar que trien La Matrika ho fan perquè valoren un enfocament de criança conscient i respectuós, i busquen un lloc que reflecteixi aquests ideals. Aquí, els pares poden sentir-se segurs que el seu fill és cuidat en un ambient ple d’amor i respecte, on se n’honra la individualitat i se’n fomenta el desenvolupament emocional, social i cognitiu.

A més a més de ser un lloc de trobada, a La Matrika també ens esforcem per ser un recurs per a les famílies. Proporcionem una varietat de tallers i activitats que permeten als pares i nens aprendre i créixer junts. Les nostres activitats estan dissenyades per estimular la ment dels nens i oferir un espai on puguin expressar-se lliurement.

Amb l’Espai de Criança La Matrika, busquem ser molt més que un simple espai de criança, volem ser una veritable comunitat on les famílies puguin créixer i prosperar juntes. Creiem que, en proporcionar un espai de criança respectuós i conscient, contribuïm a criar una nova generació d’individus feliços, segurs de si mateixos i conscients de la importància de viure en comunitat.

Al notre espai de criança a Premià de Mar, donem suport a les famílies en cada pas del seu viatge de criança, brindant un ambient on els nens poden explorar, aprendre i créixer, mentre els pares troben el suport i la comprensió que necessiten. Perquè creiem que la criança respectuosa no és només una filosofia, és una pràctica diària que transforma vides.

Contacta amb nosaltres per rebre més informació

  Activitats col·lectives

  Clica sobre l’activitat per a més informació.

  Matí Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
  9:15 a 10:30h Ioga Hatha Ioga Prenatal Ioga Hatha
  10:30 a 11:45h Ioga Postnatal Acompanyament a la lactància Ioga Suau
  11:45 a 13:00h Entrenament pre i postpart
  Tarda Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
  15:00 a 16:00h
  16:00 a 17:15h
  17:15 a 18:30h Ioga, joc i moviment per a infants Maternitat i criança Ioga Suau Entrenament físic funcional
  18:30 a 19:45h Ioga Vinyasa Ioga Vinyasa Ioga Vinyasa CHSP
  19:45 a 21:00h Dansa Contemporània Ioga Hatha Vinyasa Dansa Contemporània Ioga Hatha Vinyasa

  Activitats individuals

  Pràctica de ioga individual

  Informa’t image/svg+xml

  Fisiosexologia i sòl pèlvic

  Informa’t image/svg+xml

  Acompanyament físic a l’embaràs i al part

  Informa’t image/svg+xml

  Psiconeuroimmunologia

  Informa’t image/svg+xml

  Esdeveniments

  Volem que la Matrika sigui un niu de curiositats, un espai d’experimentació, de gaudi, d’aprenentatge, de reflexió, de replantejament i de recerca.

  Abracem la música, en tots els seus gèneres, la poesia i la literatura en general, les arts escèniques, els maridatges i degustacions, la jardineria i la botànica, el happening i la performance, la pintura i les arts plàstiques, les converses i els espais de pensament.

  Pots conèixer l’agenda d’esdeveniments a Instagram.

  Si vols venir a la Matrika a compartir el que t’agrada, diguen’s -ho!

  Lloguer de l’espai

  La Matrika és un entorn pensat per a acollir i compartir diversitat de propostes.

  Vol omplir-se de totes les iniciatives i persones que vulguin desenvolupar activitats vinculades amb les cures partint del cos, la creació artística cultural i el nodriment del teixit col·lectiu del poble de Premià de Mar.

  Si voleu fer ús de l’espai i formar-ne part, contacteu amb nosaltres!