Ioga a Premià de Mar

Descobreix la pràctica de Ioga a Premià de Mar amb La Matrika

Benvingut a la nostra nova secció dedicada especialment al Ioga. A La Matrika, ens apassiona la promoció de la salut personal i comunitària a través de la pràctica del ioga. Creiem en els beneficis holístics d’aquesta disciplina ancestral i esperem compartir les meravelles amb tu.

Per què practicar Ioga amb nosaltres?

És conegut que el ioga té molts beneficis, aquí et llistem els principals:

 • Millora la salut física: El ioga ajuda a millorar la postura, la flexibilitat i el to muscular. A més, la pràctica regular de ioga pot reduir la pressió arterial i la freqüència cardíaca.
 • Promou la relaxació i redueix l’estrès: La meditació i els exercicis de respiració en ioga poden ajudar a relaxar el cos i la ment, reduint l’estrès i l’ansietat.
 • Millora la concentració i el somni: El ioga pot ajudar a millorar la concentració i la qualitat del son, cosa que pot resultar en un millor rendiment en les activitats diàries i una major sensació de benestar.
 • Ajuda a la digestió: Algunes postures de ioga poden facilitar la digestió, ajudant el cos a eliminar toxines.
 • Fomenta l’autoconeixement i benestar espiritual: La pràctica de ioga va més enllà de l’exercici físic. També és una disciplina espiritual que fomenta l’autoconeixement i cerca l’equilibri entre el cos, la ment i l’esperit.

La nostra oferta de Ioga

Oferim una varietat d’estils i classes de ioga adaptades a les vostres necessitats. Des de Ioga Hatha, Ioga Prenatal, Ioga Postnatal, Ioga Restauratiu, Ioga per a Infants i Ioga Vinyasa suau, les nostres sessions estan dissenyades perquè puguis relaxar-te i desconnectar del món mentre les practiques.

A més, realitzem les sessions de ioga en diferents horaris i dies, per a poder adaptar-nos a les teves necessitats. Pots mirar les activitats a la part inferior d’aquesta pàgina.

¿Vols saber com és el nostre espai i que t’aportarà en aquesta pràctica?

La Matrika és un espai ple, creatiu, artístic i reivindicatiu.

Ple: Treballem d’una manera integral. No entenem l’individu separat de la comunitat, ni el cos separat de les emocions o dels pensaments. Apliquem aquesta visió holística a les diferents àrees que treballem: l’autocura, el consum, la creació o la militància.

Creatiu: Som criatures encuriosides. Volem acollir la pràctica, la investigació, el descobriment de noves possibilitats. Volem pensar juntes alternatives, solucions i respostes noves.

Artístic: Ens entusiasma ser testimonis de la màgia de la creació, i volem donar espai per a totes les formes d’expressió artística que existeixen, i aquelles que encara estan per trobar, en una esfera de llibertat.

Reivindicatiu: Estem compromeses amb la superació dels prejudicis i les desigualtats. Creiem en l’antifeixisme i en els feminismes com a eines per transformar les comunitats des del respecte, la inclusió i el reconeixement del nostre poder.

Més que un centre de Ioga a Premià de Mar

A La Matrika, creiem que el ioga és més que una simple pràctica física. És per això que oferim una gamma de tallers, xerrades, música, literatura i performances per connectar amb la cultura i les arts. A més, el nostre espai, és el lloc perfecte per propiciar la intimitat, la calma i el plaer conscient i proper.

Uneix-te a la nostra comunitat de ioga

Si busques una pràctica de ioga que no només nodreixi el teu cos, sinó també el teu esperit, aleshores La Matrika és el lloc per a tu. Et convidem a unir-te a la nostra comunitat i descobrir l’increïble poder del ioga a Premià de Mar.

Esperem veure’t aviat i ajudar-te a descobrir el teu camí cap al benestar amb el ioga a Premià de Mar!

Contacta amb nosaltres per rebre més informació

  Activitats col·lectives

  Clica sobre l’activitat per a més informació.

  Matí Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
  9:15 a 10:30h Ioga Hatha Ioga Prenatal Ioga Hatha
  10:30 a 11:45h Ioga Postnatal Acompanyament a la lactància Ioga Suau
  11:45 a 13:00h Entrenament pre i postpart
  Tarda Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
  15:00 a 16:00h
  16:00 a 17:15h
  17:15 a 18:30h Ioga, joc i moviment per a infants Maternitat i criança Ioga Suau Entrenament físic funcional
  18:30 a 19:45h Ioga Vinyasa Ioga Vinyasa Ioga Vinyasa CHSP
  19:45 a 21:00h Dansa Contemporània Ioga Hatha Vinyasa Dansa Contemporània Ioga Hatha Vinyasa

  Activitats individuals

  Pràctica de ioga individual

  Informa’t image/svg+xml

  Fisiosexologia i sòl pèlvic

  Informa’t image/svg+xml

  Acompanyament físic a l’embaràs i al part

  Informa’t image/svg+xml

  Psiconeuroimmunologia

  Informa’t image/svg+xml

  Esdeveniments

  Volem que la Matrika sigui un niu de curiositats, un espai d’experimentació, de gaudi, d’aprenentatge, de reflexió, de replantejament i de recerca.

  Abracem la música, en tots els seus gèneres, la poesia i la literatura en general, les arts escèniques, els maridatges i degustacions, la jardineria i la botànica, el happening i la performance, la pintura i les arts plàstiques, les converses i els espais de pensament.

  Pots conèixer l’agenda d’esdeveniments a Instagram.

  Si vols venir a la Matrika a compartir el que t’agrada, diguen’s -ho!

  Lloguer de l’espai

  La Matrika és un entorn pensat per a acollir i compartir diversitat de propostes.

  Vol omplir-se de totes les iniciatives i persones que vulguin desenvolupar activitats vinculades amb les cures partint del cos, la creació artística cultural i el nodriment del teixit col·lectiu del poble de Premià de Mar.

  Si voleu fer ús de l’espai i formar-ne part, contacteu amb nosaltres!